Levering

Bezorging
Alle pakketten worden met PostNL verstuurd en zijn voorzien van een Track & Trace code, waarmee wij op verzoek eenvoudig kunnen achterhalen waar uw pakketje is.

Niet thuis, wat gebeurt er dan met uw pakket?
Het kan voorkomen dat u niet thuis bent als uw pakket wordt bezorgd. Wanneer uw pakket niet bij u kan worden afgeleverd op dinsdag tot en met vrijdag, wordt het standaard aangeboden bij uw buren. Als dat ook niet lukt, biedt PostNL het pakket een tweede keer bij u aan. Wanneer u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u het pakket binnen 3 weken kunt afhalen. Als u liever niet wilt dat het pakket bij uw buren wordt bezorgd, kunt u dit aangeven in het opmerkingen vak bij het afrekenen.

Bezorgtijden
Alle voorradige artikelen die u voor 17.00 uur besteld, versturen wij binnen 3 werkdagen.
Onze pakketten worden uitsluitend geleverd op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorgen op een ander adres
Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat afleveren. Dit kunt bij uw bestelling aangeven.

Verzendkosten Nederland
Ons standaard tarief voor verzendkosten binnen Nederland is € 7,25. U kunt voor een meerprijs (á €0,48) kiezen om alleen op uw adres te laten bezorgen of het af te halen op een pak-je-gemak locatie. De extra kosten voor avondlevering bedragen €1,50.

Verzendkosten België en Duitsland
Ons standaard tarief voor verzendkosten naar België en Duitsland is € 11.25. U kunt voor een meerprijs (á €0,48) kiezen om alleen op uw adres te laten bezorgen of het af te halen op een PostNL locatie BE.

Overige landen
Wilt u een pakket laten versturen naar het buitenland dan kunt u hiervoor de verzendkosten per email opvragen. E-mail uw bestelling en het bezorgadres naar onze klantenservice.